Prijs-stellingen bij Dacia ( 1 )

Bij het artikel van gisteren reageerde Daciafan met een verwijzing naar een artikel in de Edese post waarin de Bochane-groep melding maakt van een flink lagere vanaf-prijs voor de Sandero!  De Bochane-groep meldt een vanaf- prijs van 6.490 euro. In heel kleine lettertjes echter staat er onder aan de advertentie:

Prijzen op basis van inruil met MAXIMALE sloop-premie, ECO2-premie EN Bochane 75 jaar premie.

sloopregelingDe prijs in de advertentie moet natuurlijk de mensen naar de showroom lokken; echter (lang) niet iedereen zal in aanmerking komen voor deze prijs. Bijvoorbeeld iemand die voor het eerst een auto koopt; deze persoon heeft geen inruil met maximale sloop-premie.

Overigens klopt de stelling niet van de Bochane-groep; de maximaal haalbare slooppremie betreft 1750 euro: bij inruil van een bestelauto met een dieselmotor, een leeggewicht van 1800 kilo of meer en bouwjaar 1999 of eerder. Voor deze categorie geldt een slooppremie van 1.750 euro.

Dit zou bij aanschaf van de goedkoopste Sandero (7.995 euro consumentenprijs) betekenen dat je 7.995 euro – 1750 euro = 6245 euro moet betalen. En daarbij is er nog geen ECO2 en/of Bochane 75jaar-premie verrekend!

Voor de goedkoopste Logan MCV zou dit betekenen dat je 9.995 euro – 1750 euro = 8245 euro moet betalen ( korting van ECO2 en Bochane 75 jaar-premie nog niet meegerekend)!

Ik hoop dat de Bochane-Groep ook meeleest en een reactie wil geven.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s