Een gelukkig Nieuwjaar!!

vuurwerk_cannes1Zo, na een heerlijke kerstvakantie in Frankrijk, een terugreis met barre omstandigheden op de snelwegen in nederland en het familiebezoek om iedereen de hand te schudden zijn we weer aanwezig om een nieuw en hopelijk fantastisch jaar in te gaan.

Vanaf deze plek: De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar dat nu al weer 3 dagen jong is. Aan alle geregistreerde gebruikers van deze site. Maar natuurlijk ook aan de overige bezoekers.

Deze website is halverwege Mei 2009 “online” gegaan en heeft ondertussen ruim 24000 unieke bezoekers gehad die samen ruim 125000 keer de site hebben bezocht; tijdens deze bezoeken  zijn  meer dan 956000 pagina’s bekeken.

met deze bezoeken werd in totaal ruim 67 GB! aan informatie over Dacia geconsumeerd. We zullen ons best doen om ook dit jaar weer zoveel mogelijk informatie te gaan brengen over ons geliefde merk.

Uiteraard is alle informatie betreffende Dacia welkom en kan natuurlijk worden gemaild naar het emailadres op de contact-pagina. Wie graag gastredacteur wil zijn en een stukje wil publiceren is ook van harte welkom.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in statistiek. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een gelukkig Nieuwjaar!!

  1. Nick zegt:

    Ook een heel goed 2010 toegewenst! Ik kijk ook regelmatig op de site of er nieuwe weetjes op staan. Vooral nieuws over de nieuwe Duster volg ik graag. Ben dan ook zeer benieuwd naar meer beelden en ga zeker kijken als de Duster in de showroom staat! Iedereen een gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s