Actie bij Van Kerkhof & Visscher

Het is momenteel prettig zaken doen bij Van kerkhof & Visscher: Er wordt een leuke korting gegeven op MCV’s uit voorraad. Zie onderstaand bericht:

Tijdelijk € 750 korting op een voorraad Logan MCV:
dacia20logan20mcv20actie202

Begin 2010 goed en profiteer van € 750 korting op de toch al zo voordelige Dacia Logan MCV. Deze korting is alleen geldig op de speciaal door ons geselecteerde voorraad MCV’s. Wij hebben 30 MCV’s geselecteerd die wij u willen aanbieden met € 750 korting. In deze selectie zitten vele verschillende uitvoeringen, kleuren en zowel 7- als 5-persoonsuitvoeringen.
De Logan MCV is al verkrijgbaar vanaf € 9.995 (met slooppremie zelfs al vanaf € 8.995). Hier kan dus nog eens € 750 vanaf gaan indien deze MCV binnen onze selectie valt. Naast de voordelige aanschafprijs is de Logan MCV ook standaard voorzien van 3 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor zijn de onderhoudskosten erg laag.

Deze unieke actie is alleen bij Van Kerkhof & Visscher: uw Dacia en Renault dealer. Deze actie geldt zo lang de voorraad strekt en hierbij geldt echt OP = OP.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Actie bij Van Kerkhof & Visscher

 1. marcomcv zegt:

  Zo te zien (aan de foto) leveren ze nog steeds de phase I .
  Zo kan het wel goedkoper natuurlijk

 2. skippy zegt:

  Deze korting haalt het niet bij die van Segerink & Wolbers, die ‘zomaar’ € 2.500 van zijn prijs af doet (dezelfde auto bij Nieuw en gebruikt aangeboden). Die is dan kennelijk nog uit de 0-fase.

 3. richard zegt:

  Een leuk bedrag voor de aanstaande koper. Maar wel vreemd… Sinds Dacia hier (weer) verkocht wordt, is een ieder steeds voorgehouden dat de dealermarges zeer klein zijn. En als de door de dealers genoemde bedragen inderdaad correct zijn, dan is deze korting van 750 euro hoger dan de winst van de dealer.

  Als het een actie van de importeur zou betreffen, dan verdient de dealer daar niets minder door. Echter de actie wordt maar door 1 dealergroep gehouden. Logisch gevolg hiervan zijn 2 conclusies:

  1 De dealers verdienen meer aan een Dacia dan ze toegeven want je zou toch verwachten dat een auto niet onder de prijs verkocht wordt;

  2 De dealer neemt bewust een verlies op de verkoop voor lief om de voorraad te verminderen.

  Ik ben wel benieuwd naar de reden hierachter…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s