De Dacia Store in Arnhem

klembord02Velen onder ons kennen ondertussen De Dacia Store in Arnhem. De Bochanegroep had aan het Kramersgildeplein  (winkelcentrum Presikhaaf) een pand ingericht als Daciadealer. Geheel in de filosofie van Dacia was dit geen luxe pand op een A1-locatie maar een bescheiden bedrijfspand samen met een tankstation en een Bosch servicecenter.  In eerste instantie voldeed dit prima. Maar met het uitbreiden van het modellen-aanbod ontstond er toch eigenlijk wel een ruimteprobleem. Bovendien komt binnenkort de SUV van Dacia op de markt en daarmee zijn er 6 verschillende modellen. In de showroom was echter plaats voor maximaal 4 auto’s.

Voor dit probleem is een passende oplossing gevonden. De Dacia Store is nu verhuisd naar een ander adres! De activiteiten worden nu weer vanuit een Bochane-pand uitgevoerd; samen met de Renault-modellen in één showroom. Maar nu is er veel meer ruimte beschikbaar per model. Bijkomend voordeel is dat potentiele kopers van een Renault nu ook de Dacia’s zien waardoor de verkoop-kans stijgt.

Het nieuwe adres is: Bochane-vestiging Arnhem zuid, Hazenkamp 15. Dus nog wel steeds vanuit Arnhem.

Vandaag was het openings-weekend en het was een gezellige dag. Er waren redelijk wat bezoekers, Er was voor een hapje en een drankje gezorgd en er zijn zelfs een paar Dacia’s verkocht!

Vanaf deze plek wens ik Peter en zijn collega’s veel succes met de verkoop van de Daciamodellen (hey, waar ken ik dat woord van..) vanaf de verkooplocatie aan de Hazenkamp.

Hieronder volgen een aantal foto’s van deze gezellige opening: (let op: de eerste 2 foto’s zijn van het pand waar de Eerste Dacia Store voorheen was gevestigd!)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De Dacia Store in Arnhem

 1. Ben zegt:

  Ook van ons: Peter en collega’s heel veel succes op de nieuwe locatie!!!

  Ben.

 2. Peter zegt:

  Richard, mooi artikel! Ziet er goed uit… 😯

 3. richard zegt:

  Peter, dankje. Ik doe mn best…. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s