Duster getest

im-97637-dacia-duster-302De journalisten van Caradisiac hebben de Duster al mogen testen, twee weken voor de presentatie op de AutoSalon van Geneve. Het oordeel van deze journalisten: Positief!.

Hoewel zij de auto niet Offroad hebben kunnen testen in de natuur zijn de eerste indrukken zeer positief. In het echt is de auto mooier dan op afbeeldingen. Het is een zeer individueel design en lijkt niet op de andere huidige modellen. Zou je de Dacia-tekens verwijderen dan zul je de auto niet zomaar als een nieuwe telg van de Dacia-familie herkennen. Zelfs niet gezien het feit dat de beide voorportieren nagenoeg ongewijzigd over zijn genomen van de Sandero.

Natuurlijk zijn de journalisten niet het praktisch nut van een auto zoals de Duster vergeten; genoeglijk hebben ze geconstateerd dat de bagageruimte meer dan voldoende is voor dit type model. met mogelijkheden tot het opbergen van 475 tot 1600 liter kan een ieder tevreden zijn. Ook de motoren voldoen ruimschoots; Aangezien de Duster tot de lichtste klasse behoort voor wat SUV’s betreft heeft hij geen enorme motor nodig om de auto voort te stuwen.

En hoewel ze de auto hebben kunnen zien en aanraken zijn ze er niet in geslaagd om de verkoopprijs los te peuteren, we moeten dus nog 2 weken wachten voor dat de prijzen officieel bekend worden gemaakt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Duster getest

  1. Nick zegt:

    heel veel plezier in Geneve! Het zal een hele beleving zijn denk ik! Ik zie uit naar alle foto;s en artikelen op de site en ik zal elke dag kijken of er iets nieuws is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s