Het is bijna zover…

witteautoHet is bijna zover… morgenvroeg om 10:00 uur opent de AutoSalon van Geneve haar deuren voor het gewone publiek. Gisteren en vandaag konden de autojournalisten zich aan het moois vergapen vanaf morgen is de consument aan de beurt.

Natuurlijk ben ik ook van de Partij (politieke partij? 😀 ). Ik ga er echter niet alleen heen; Samen met herke van het MCVjournaal ga ik daar de beursvloer onveilig maken.

Het meest belangrijke waarvoor we daar naar toe gaan, zijn natuurlijk de Beurs-babes. Ze zijn in grote getallen aanwezig, groot, klein, blond, brunette, kortom voor elk wat wils :mrgreen: .

Maar het schijnt dat deze Beurs-babes bijna allemaal wel een rijbewijs hebben aangezien ze hun Bolide bij zich hebben en deze verdedigen met hun uiterlijk.

er zal ook een poging worden ondernomen om een specifieke stand onder de loep te nemen tenminste, als de Beur-babes het ons niet te moeilijk maken om ook nog oog te hebben voor al dat blinkende spul op vier wielen.

Uiteraard zal de Duster (nee, niet de kleding van een van de dames) onze aandacht opeisen. Als het enigzins mogelijk is zal er zoveel mogelijk geschoten worden (foto’s natuurlijk; niet de wilde Beurs-babes).

Dat heeft een simpele reden: foto’s passen in de handbagage….. 😉

Dus bij deze: morgen zijn we de hele dag onder goed gezelschap in Geneve om ons hier weer te melden op vrijdagochtend.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Het is bijna zover…

  1. john zegt:

    :mrgreen: Ja ja Heren, hoe is dat spreekwoord ook alweer: De vlag dekt de lading…….!

  2. veel plezier , en nog een spreekwoord: PRAATJE VULLEN GEEN GAATJES.
    het is te hopen dat je dicht bij de duster kan komen , want het zal er wel druk zijn.

  3. Paul035 zegt:

    Zijn jullie dan misschien vanavond nog op tijd thuis voor Top Gear op Veronica om 21.25 uur? Deze aflevering staat namelijk in het teken van Roemenië. Weliswaar rijden Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May daar respectievelijk in een Aston Martin DBS Volante, een Ferrari California en een Lamborghini LP560-4 Spyder, maar Dacia komt ongetwijfeld ook ter sprake. Zo schijnen ze tot hun (gespeelde?) verbazing op de snelweg te worden ingehaald door een Dacia Sandero. Wat me verder ook wel aandig lijkt, is dat ze door het geheime tunnelstelsel onder het paleis van wijlen dictator Ceausescu gaan racen. Ik lees dit allemaal op uit mijn ochtenkrant van vandaag, maar het lijkt een leuke en interessante aflevering te worden – zeker voor Dacia bezitters en liefhebbers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s