Dacia maakt de oversteek

britse_vlagDacia komt naar England! Dit is bevestigd op de AutoSalon van Geneve. Het eerste model dat geintroduceerd wordt zal de Duster zijn. De Britse kopers zullen de Dacia kunnen zien, rijden en kopen vanaf eind 2012.

Onder de vleugels van Renault is Dacia getransformeerd de laatste 10 jaar in een wereldwijde speler met ongeveer 1,25 miljoen verkochte auto’s in de laatste 5 jaar. Met de presentatie van de Duster heeft Dacia nu een reeks van 6 verschillende modellen waarmee een breed publiek bediend wordt. Dankzij de onverslaanbare mix van prijs, ruimte en uitrusting (laatste tijd is het uitrustingsniveau verhoogd) is Dacia een succes in elk land waar het verkocht wordt.

Dacia heeft al diverse markten ingenomen op stormachtige wijze in een tijdsbestek van enkele maanden. De verwachting is dat Dacia ook in england een frisse wind laat waaien. 

Nou bevestigd is dat de produktie van de rechtsgestuurde Dusters zal gaan plaatsvinden is ook bevestigd dat dit het sluitstuk zal zijn voor Europa aangezien de andere landen al voorzien zijn.

Op het nieuws dat Dacia nu ook England gaat veroveren, gaf Renault’s managing Director Roland Bouchera het volgende commentaar: “We hebben het uitzonderlijke succes van Dacia de laatste vijf jaar nauwlettend in de gaten gehouden dus we zijn blij dat we binnenkort kunnen laten zien waar alle ofhef over gaat. Met een goed prijs/prestatie verhouding, relatief lichte motoren, zuinigheid en lage emissiewaarden die steeds belangrijker worden laten we zien dat Dacia een brug slaat tussen het verstand, het hart en de portomonnee”.

Met het aanbieden van beproefde techniek, bewezen betrouwbaarheid en een ongekende hoeveelheid ruimte en uitrusting voor een betaalbare prijs is het aftellen begonnen tot England’s meest opwindende lancering van een automerk sinds jaren.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s