PÉRIPHÉRIQUE RENAULT

renaultdagenOp vrijdag 9 april en zaterdag 10 april geeft Renault een Feest voor haar medewerkers! Dit feest wordt gehouden in de ijshal Kwintus Nova in Dronten.De ijshal is dan omgetoverd in een verrassend stukje Parijs, waar informatie en ontspanning elkaar afwisselen. Op vrijdag ligt het accent op business, zaterdag wordt het behalve zakendag ook een echte familiedag. Op beide dagen zijn er mooie prijzen te winnen.

Veel bekende namen:

zo’n 30 leveranciers geven acte de présence. Met hun producten, diensten en promotionele aanbiedingen voor prijsbewuste ondernemers. Ook Renault Nederland is uiteraard aanwezig, met o.a. Accessoire en Merchandising aanbiedingen, Motrio en de introductie van Motrio banden, Ixell, workshop ruitreparatie.

Exclusieve primeurs:

Op de Périphérique Renault kunt u voor het eerst kennismaken met de nieuwe Renault Master. En ook de nog maar net onthulde Dacia Duster staat er te pronken.

Meet & Greet:

Zaterdag is Ho-Pin Tung aanwezig, de nederlandse test- en reserverijder van het Renault Formule 1-team. Natuurlijk neemt hij zijn bolide mee. Vergeet dus vooral uw camera niet!

Volop kinderpret:

Zaterdag wordt naast de business ook een echte familiedag. Met voor de kids onder meer een dynamisch springkussen, schminktheater, en een tattoo-shop. Ook kunnen ze een skeelertraining volgen o.l.v. Flevo on Ice. Voor de tieners is er tevens een enorme mini-racebaan. Jong én oud smullen bij de suikerspinkraam en de pokornkraam.

Plus een optreden van…?

Hij eindigde hoog bij Idols, kreeg een TMF award, scoorde goud en platina en… treedt als afsluiting van de zaterdag op tijdens de Périphérique Renault. De kenners weten wel wie en bedoeld wordt; dat wordt genieten!

Vanzelfsprekend wordt u royaal verwend met lekkere hapjes en drankjes.

Maar let op: zoals al boven aan het artikel vermeld is: het is een feest voor alle renault-medewerkers! dit houdt dus ook in dat het niet vrij toegankelijk is……. (dit staat ook duidelijk onderaan in de afbeelding….)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s