Dacia Club Nederland is een Feit!

0152324630001De bezoekers van deze site hebben de afgelopen dagen hier een teller zien aflopen. Hierover kwamen diverse vragen via de mail waarop ik natuurlijk het antwoord nog schuldig moest blijven.Uiteraard was ik al op de hoogte van het heuglijke feit wat aanstaande was. Recent is er contact geweest tussen het bestuur van de Club en daciamodellen.nl om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Sind vanavond 21:00 uur is De Dacia Club Nederland officieel een feit. Overigens was de afteller ook te bewonderen op de andere grote Dacia sites die Nederland rijk is. Deze is nu vervangen door een afbeelding met daarop de aankondiging van de Dacia Club.

De Club is opgericht door Peter, Mike en Joost, de redactie van www.daciast.nl. Bedoeling is natuurlijk om de Daciarijder een mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan diverse activiteiten die georganiseerd gaan worden. Ook vanaf de zijde van Renault wordt er medewerking verleend.

Natuurlijk moeten er nog een aantal zaken geregeld worden, de Club is immers net geopend. Je kunt hier klikken om direct door te gaan naar de aanmeldpagina voor de Club. Uiteraard wordt er gehoopt op een groot aantal leden.

De eerste mogelijkheid om met het bestuur kennis te maken (voor zover dat nog niet gebeurd is), is op 25 april in Arnhem bij Bochane aan de Hazenkamp 15. Van hieruit wordt er gestart met een puzzeltocht.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s