PÉRIPHÉRIQUE RENAULT – vervolg

dsc00739Zoals ik hier op 4 april al berichtte, werd er gisteren en vandaag een dag voor de Renaultmedewerkers gehouden. Deze was dan ook alleen toegankelijk voor de dealers, personeel en speciale klanten. Maar omdat ook de Duster daar aanwezig zou zijn, is het interessant om daar aanwezig te zijn. Daarom wil ik bij deze graag Mevrouw Richter, Directeur communicatie van Renault Nederland, bedanken voor het toegang verlenen tot dit evenement.

Zoals al eerder aangegeven waren er allerlei activiteiten voor de aanwezige kinderen. Een aantal activiteiten konden echter ook op belangstelling rekenen van de volwassenen. Hieronder kon bijvoorbeeld de racebaan met bestuurbare modelauto’s gerekend worden. Tsja, Geef de heren een speelgoedgoedauto en dan zijn ze ook zoet!

De Duster die voor dit evenement aanwezig was, was eigenlijk een speciale uitvoering. Aan de linkerzijde van de auto waren namelijk de wielkastbeschermers geplaatst alsmede ook de deurbeschermers, aan de rechterzijde was dit niet het geval. Zo was goed te zien welke invloed deze onderdelen hebben op het uiterlijk van de auto. Als je de foto’s bekijkt dan zie je daar ook de sidebars en de frontbar “onder” de auto liggen. Deze onderdelen waren zo nieuw dat er nog geen tijd was geweest om ze te kunnen monteren. Echter wou men aan de aanwezige dealers wel laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook de achterbumper is voorzien van een chromen lijst. De hier getoonde versie was de 4×2, de tweewielaandrijver. Het is te zien aan de koplampen (bij de 4×4 hebben deze een zwarte binnenzijde), het ontbreken van de 4WD sticker links achter op de achterklep en natuurlijk het feit dat de laadvloer nu een tildrempel kent. Bij de 4×4 ligt de vloer namelijk even hoog als de drempel.

Marielle van Rijt, account manager accessoires, was zo vriendelijk om mij op de gevoelige plaat vast te leggen terwijl ik in “mijn” duster heb plaatsgenomen.

De foto’s die ik gemaakt heb tijdens dit evenement vind je hieronder:
(kleine opmerking: de foto’s zijn gemaakt vlak na de opening om 10:00 en vlak voor sluiting. Daarom is het vrij rustig op de foto’s)

De dag werd afgesloten met een live optreden van Jim Bakkum, die we kennen van Idols. Hieronder vind je een kort fragment van het optreden.

Tussentijds ben ik even weggeweest naar Leeuwarden, alwaar de ABD-groep ook een presentatie hield van de Duster. Daarover volgt morgen een artikel inclusief foto’s.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op PÉRIPHÉRIQUE RENAULT – vervolg

  1. Daciafan zegt:

    Geweldige presentatie, Richard. Je begint al net zo Dacia-gek te worden als Ger. Voor ons Daciasten wordt het dan alleen maar leuker. Ga zo door!

  2. richard zegt:

    Nou Daciafan, ik durf zelfs te stellen dat ik Dacia-gekker ben dan Ger. En voor Ger was het een case-study, voor mij is het al bijna een “way of live”… Gisteren heb ik om beide evenementen te bezoeken maar eventjes 450 km gereden, en dat alles voor Dacia en de bezoekers hier (en uiteraard ook voor mezelf). Een aantal weken geleden naar Van kerkhof en visscher in Waalwijk geweest toen zij daar de Pickup en de VAN presenteerden. ook een retourtje van bijna 400 km…

    http://www.daciamodellen.nl/?p=2309

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s