Puzzeltocht 2010

dsc011481

Zondag 25 april werd weer de puzzeltocht georganiseerd van 10:00 tot 17:00 uur door Bochane in Arnhem zuid. Er was een tocht uitgezet van ongeveer 100 kilometer door de omgeving; zelfs een ritje de grens over hoorde erbij en ook een pont werd eventjes als vervoersmiddel ingezet. Een gezellige groep deelnemers was aanwezig.  De één vond de tocht makkelijk, de ander had er iets meer moeite mee. Het weer speelde het spelletje goed mee; de hele dag was het mooi weer. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd; lunch-pakketjes stonden klaar voor de deelnemers.

Er werd ook meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om proefritten te maken, Zo was er een gezin dat de puzzeltocht reed in een Sandero Stepway als proefrit-auto. Ook de beide aanwezige Dusters werden niet ontzien. Na afloop werden de punten geteld van de opdrachten die onderweg moesten worden gedaan; daarna werden de prijzen uitgereikt. De top 5 kreeg een prijs uitgereikt; deze varieerde van 75,- tot 250,- aan accessoires, te besteden bij Bochane Arnhem-Zuid uiteraard.

Hieronder zie je een foto van de prijs-uitreiking:

dsc01150

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Puzzeltocht 2010

 1. peterb zegt:

  Voor iedereen die aanwezig was…bedankt! Het was een topdag….erg gezellig. Graag tot volgend jaar.
  Groet, Peter

 2. Ron zegt:

  Wij hebben prima genoten van onze eerste puzzeltocht ! Allemaal goed georganiseerd, lunchpakketten mee en een routebeschrijving. Omgeving was prachtig. We komen nog een keer terug om de Hoge Veluwe te bewonderen. Uiteindelijk vielen we ook nog in de prijzen, we werden vierde. Leuke cheque en een goede fles wijn. Helemaal top!
  Foto’s gemaakt van onze dochter achter het stuur van de Duster Noir Nacré. Zelfde kleur als onze Dacia Sandero Laureate.

  Groetjes
  Ron, Annemieke en Yanniek

 3. Ron zegt:

  Nog even een vraagje. De foto’s die gemaakt zijn tijdens de prijsuitreiking. (o.a. die an ons 🙂 ) zijn die wellicht teverkrijgen ? Lijkt ons een leuke herinnering aan deze mooie puzzeltocht dag !

  Ron

 4. peterb zegt:

  Hoi Ron, stuur me maar even een mailtje op mijn werk, dan mail ik wat foto`s terug die we gemaakt hebben. petervandenbrink@bochanegroep.nl
  Groet, peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s