VAN voor ROMTelecom

images_romtelecom15Het Roemeense Telecombedrijf ROMtelecom heeft een contract met Dacia afgesloten voor de levering van 320 stuks Logan VAN. Deze auto’s zullen worden gebruikt door diverse teams van technici van het telecombedrijf.

De samenwerking tussen Dacia en ROMtelecom is een voorbeeld van de succesvolle samenwerking tussen twee toonaangevende bedrijven. Met een vloot van meer dan 1000 auto’s is ROMtelecom de grootste zakelijke klant van Dacia voor wat de aanschaf van commerciele voertuigen betreft.

De 320 VAN’s zullen met het pack comfort worden uitgerust en hebben allen de 1.5 dCi 85 PK motor. Deze motorversie profiteert van uitstekende prestaties bij dynamisch gebruik van het voertuig en het verbruik blijft binnen de perken.

“ROMtelecom heeft voor dit model gekozen vanwege comfort, laag brandstofverbruik en de uitstekende prijs ten opzichte van wat er geleverd wordt. De keuze wordt ook gerechtvaardigd doordat de betrouwbaarheid bewezen is, de onderhoudskosten laag zijn en wat zeker niet onbelangrijk is, is dat Dacia het grootste verkoop en servicenetwerk heeft in Roemenie, aldus Wolfgang Brauer, CEO ROMtelecom”.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s