Dacia Duster en James May

Al eerder testte het Team van Top Gear de Dacia Sandero in Roemenie, alwaar als laatste de Sandero “kleiner” werd gemaakt door een vrachtwagen die achteruit reed.

Hoewel Jeremy Clarkson en Richard Hammond niet zo te spreken waren over de Sandero kon James er wel de voordelen van in zien en was behoorlijk positief over de auto.

Nu heeft James May de Dacia Duster ook ontdekt. Hij prees de Duster aan als een technisch acceptabele auto in de Telegraph. hij zei: “Ik heb er mee gereden. Ik denk dat hij goed is”.

Minder enthousiast was hij over het interieur.  “Het interieur is eenvoudig en biedt eigenlijk helemaal niets behalve dat om de interactie tussen mens en machine tot stand te brengen, zoals een stuur en pedalen”.

Positief was hij over het feit dat de Duster een technisch goed alternatief brengt voor een zeer goede prijs: ” in tegenstelling tot sommige andere merken die niet gewend zijn aan auto’s maken voelt de Duster goed aan”.

“Waarschijnlijk komt de Duster in 2012 naar england en zal naar verwachting een vanaf prijs hebben van rond de 11.000 pond. Op dit moment kun je daar niet eens een Ford Fiesta in basis-uitvoering voor aanschaffen”, aldus James May.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s