Vervolg Dacia Dag 2010

“S ochtends was het al vroeg opstaan. en dat op Zondag nog wel. Om 8:00 uur namelijk werd de “achterbank”-club verwacht bij Herke & Brigit voor het gezamelijk ontbijt.  Op de rit er naar toe was het erg rustig op de snelweg; nagenoeg geen auto te bekennen. Aangezien ik op tijd was vertrokken kon ik lekker  rustig aan rijden.

Na het ontbijt worden de auto’s in lijn opgesteld, foto’s worden gemaakt om daarna in te stappen en achter elkaar aan naar de Dacia Dag in Het Doornse Gat te rijden.

Even een kleine uitleg voor recente Dacia-eigenaren: In 2007 toen de Dacia hier op de markt kwam, ontstonden er al direct 2 sites: Ger begon een nederlandstalige site en ik een engelstalige versie. Op de NL-site werd een chatbox geplaatst die “De achterbank” werd genoemd. Bijna dagelijks was daar een vaste club van mensen te vinden die dus ook nu nog steeds goed contact met elkaar hebben. Helaas is die NL-site ter ziele gegaan. Als antwoord daarop heb ik mijn engelse site in korte tijd omgezet in het Nederlands; Het resultaat daarvan zie je dus hier.

Tijdens de rit naar Het Doornse Gat passeerden we een wegafsluiting. We konden dus meteen de off-road capaciteiten van de MCV even testen, aangezien we ervoor kozen om door te rijden in plaats van een tijdrovende omleiding te volgen. Keurig op tijd reden we het terrein op.

Hieronder zie je eerst een album met foto’s die gemaakt zijn tijdens de pre-meeting.

Op de foto’s is wel te zien dat rood een geliefde kleur is. Hierdoor valt de vreemde rijstijl op de rotonde (één na laatste foto) natuurlijk extra op. Met 6 MCV’s waren we onderweg.

Hieronder zie je foto’s van de verkiezing van de “mooiste Dacia”. Zoals al gezegd is de Blue Lady Logan de winnaar, op de voet gevolgd door Cornelis met zijn zilvergrijze MCV. Op de derde plek staat Erik met zijn gewone MCV maar wel voorzien van een daktent.

De foto’s van de meeting kun je hier onder zien:

Morgen volgt het laatste deel van de Dacia Dag…..

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s