Dacia Duster op de tekentafel

Met de computers tegenwoordig zijn hele leuke dingen te doen. Natuurlijk zijn er serieuze zaken maar ook een grapje tussendoor is altijd welkom. En hoewel sommige van onderstaande photoshop’s best uitgevoerd zouden kunnen worden zul je ze niet gauw tegenkomen. Het internet is een geduldige bron waar een schat van info te vinden is. Zo ook de afbeeldingen in onderstaand album. De gekste (leukste) creaties kom je tegen. Zo is de Duster gewijzigd in een Pickup, verlaagd, gestyled, bespoilerd enz…..

De dames en heren die deze “conversies” hebben uitgevoerd laten toch ook aspecten zien die produktie-technisch vrij eenvoudig (lees: geringe meerprijs) zouden kunnen worden uitgevoerd.

Neem bijvoorbeeld de versmalde grille; het plaatwerk bevindt zich dus vlak onder het logo. De spoiler boven de achterruit geeft de auto nog veel meer uitstraling. Ook de “gewone” Duster maar dan verlaagd ziet er ook goed uit. Dat zal dan ook een kwestie van tijd zijn voordat we die gaan zien. Immers, lang niet iedereen zal met zijn of haar Duster de ongebaande wegen opzoeken…

P.S.

dDe animatie-foto in dit artikel heb ik zelf samengesteld uit foto’s uit het album hierboven.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv, Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s