UPDATE oproep aan Duster-rijders.

Op het voorgaande artikel betreffende de oproep van een eigenaar van een Duster heeft Joost een reactie geplaatst waarin hij aangeeft de “klachten”  niet te herkennen van zijn Duster. Hij heeft mij ook een aantal foto’s gemaild die laten zien hoe één en ander bij zijn Duster uitgevoerd is.

In beide situaties is de originele armsteun geplaatst, het is dus even onduidelijk waarom bij de één de stoel niet verder kan vanwege de gordelhouder en bij de ander wel…..

Het onbedekte stuk in de kofferruimte was bij de Duster van Joost ook gewoon netjes schoon EN er zijn geen kabeltjes te zien van de trekhaak. Blijkbaar zit er verschil in afwerking; Bochane heeft de kabeltjes blijkbaar netjes weggewerkt en de andere dealer niet, zou men kunnen concluderen. En vermoedelijk heeft men: of bij Bochane het plaatwerk ter plekke netjes schoongemaakt of in de fabriek heeft men bij de andere Duster iets te kwistig gesmeerd met het vet… Wel zijn beide heren er over eens dat het netter was geweest dit stukje gewoon af te dekken.

De functie om de portiervergrendeling automatisch te activeren werkt bij geen enkele Dacia in Nederland. De handleiding is niet gespecificeerd per land en derhalve kunnern er functies worden omschreven die niet voor Nederland gelden. Wel is de vraag relevant of dit alsnog te doen is bijvoorbeeld door het te activeren in de software.

Om één en ander te verduidelijken heeft Joost de volgende foto’s meegestuurd:

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv, Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op UPDATE oproep aan Duster-rijders.

  1. Frank16V zegt:

    M.b.t. het verschuiven van de stoel en het ‘aanlopen’ tegen de armsteun: het gaat om een met leder beklede stoel in het eerste verhaal en een stoffen exemplaar in het tweede. Ik kan me voorstellen dat er verschil in de maatvoering zit.

  2. PD3JCW zegt:

    Ik heb ook de armsteun laten zetten en mijn stoel gaat geheel naar achteren, ik heb er ook geen lederen bekleding in zitten dus is misschien dat de reden dat de gordel houder erop vast loopt.
    Er had inderdaad wel iets van een vak of bakje gemaakt mogen worden voor de ruimte in de kofferbak ! Nu ligt er een doosje met reserve lampen in en wat spanbandjes ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s