Dacia levert 180 Sandero's

Dacia levert een floot van 180 Sandero’s af aan Romaqua Group Borsec. Deze levering zal gefaseerd worden uitgevoerd en de eerste afleveringen waren vandaag. Door deze samenwerking geeft de Romaqua Group aan vertrouwen te hebben in produkten die in Roemenie gemaakt zijn en waarvan de kwaliteit internationaal accoord bevonden is. Deze levering lopen door tot in 2011. Maar ook dan zijn er weer door nieuwe afspraken te maken weer nieuwe leveringen voorzien.

de 180 bestelde modellen zijn allemaal uitgevoerd met de 1.2 16V 75PK motor die al voldoet aan de Euro 5 norm betreffende uitstoot. Uiteraard zijn de auto’s voorzien van ABS,airbags,radio CD,elctrisch bedienbare ramen,centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en airco. De Sandero’s zullen worden ingezet door vertegenwoordigers van het bedrijf dat door het hele land werkt.

“Waarom we voor Dacia gekozen hebben? daar zijn meerdere redenen voor.de perfecte prijs/kwaliteit verhouding, lage onderhoudskosten, en ook zeer belangrijk, het ondersteunen van de Roemeense industrie. We hebben genoeg vertrouwen in Roemeense produkten om ze te kopen”, aldus Mihaela Draghici, PR Director Borsec Romaqua Group.

“De Dacia Sandero in deze uitvoering is goed aangepast aan de eisen van de Fleet owners. De aanschafkosten zijn laag, de klanten krijgen veiligheid (ABS en airbags) en Comfort (radio CD en Airco)”, aldus Fabrice Cambolive, commercieel directeur Dacia-Renault-Nissan.

De Romaqua Group Borsec  is 100% Roemeens, opgericht in 1999. Het bedrijf heeft een leidende positie in de “mineraal water” markt. De pridukten worden voornamelijk in Roemenie verkocht. Hiervoor is een goed getraind distributienetwerk aanwezig. Met 21 produktielijnen voor PET flessen wordt jaarlijks een enorme hoeveelheid gebotteld. Het is het eerste bottelbedrijf dat voldoet aan de hoge normen die gesteld worden voor de ISO 9001.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s