Duster-design beinvloed de Logan

Hoewel Dacia niets spectaculairs heeft voorbereid voor de Autoshow in Parijs zijn er natuurlijk wel nieuwe doelstellingen te halen met de hulp van Renault. Dacia zal de komende jaren flink groeienen het aanbod uitbreiden. De eerste (positieve) tekenen zullen zichtbaar worden als het Roemeense merk het design van de modellen meer en meer modern zal maken; zoals nu al het geval is met de Duster. Wel zal Dacia de identiteit behouden die het tot nu toe gecreerd heeft.

Hoofd design van Renault, Laurens van den Acker, heeft in een interview met Automarket gesproken over de toekomstige filosofie.”Dacia zal de komende jaren evolueren met behulp van het designcentrum in Boekarest. Het Roemeense merk zal duidelijk anders zijn dan het Franse merk, aangezien Renault en meer emotioneel en sensueel design biedt, terwijl Dacia een meer europees design biedt dat meer rationeel is en robuustheid zal uitstralen. Deze aanpak van het design zal ook in de toekomst niet veranderen en de onderlinge verschillen zullen steeds groter worden”, aldus Laurens van den Acker.

Het Hoofd design van Renault denkt dat de Duster het meest succesvolle model van Dacia zal zijn. Het heeft een attractieve uitstraling en is robuust. “Dit betekent dat het toekomstig design van de Logan en de Sandero zal worden gebaseerd op datgene wat we vandaag zien in de Duster.De toekomstige generatie zullen diverse wijzigingen krijgen in het ontwerp. De Logan zal een serieus gewijzigde voor- en achterkant krijgen. Als de reacties daarop positief zijn, zal er een derde generatie van de Logan ontstaan waarvan het design radicaal anders zal zijn van datgene wat we nu zien”, volgens Laurens van den Acker.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s