Dacia cabriolet is een feit!

De Dacia Logan Cabriolet bestaat nu echt! weliswaar wordt deze niet door Dacia zelf gemaakt, maar toch. Vooralsnog zijn er geen plannen bekend dat Dacia zelf een cabrio op de markt zal brengen, ook is niet bekend of daar onderzoek naar gedaan wordt.

Daarom heeft een tuningsbedrijf in Roemenie de “handschoen” opgepakt en heeft zich in het cabrio-avontuur gestort samen met een Logan sedan. Bij de normale sedan zijn 4 deuren aanwezig. Bij deze nieuwe versie zijn de voorportieren verlengd; de rest is opgenomen in de carrosserie. De achterpassagiers hebben dan ook volop ruimte om in- en uit te stappen met deze portieren 

Het tuningsbedrijf heeft hier overduidelijk gekozen voor wit. Witglanzende lak aan de buitenzijde, witlederen interieur erbij, en daarnaast een uitgebreid audio-systeem. Het resultaat mag er zijn. En de auto? deze is alleen bedoeld voor de show en om te laten zien wat het bedrijf kan. 

Diverse panelen zijn gemaakt van fiberglas. Wat ontbreekt is echter een dak. zowel een inklapbaar dak als ook een hardtop is hier niet bij dus eigenlijk zou je deze auto bij voorkeur alleen met mooi weer kunnen rijden.

Zo op de foto’s te zien heeft het bedrijf mooi werk geleverd. En hoewel voor mij persoonlijk er wel wat meer kleur aan had mogen zitten (bijvoorbeeld zwarte lak en een beige interieur) zou de cabrio best wel verkoop-potentieel kunnen hebben.

(klik op een foto om deze op groter formaat te zien)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in concept - auto's, Mededelingen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s