ScanCoveryTrial – De ultieme ervaring?

De Duster staat klaar voor het Finse ijsrijdenDe laatse dagen heb je hier al een aantal artikelen voorbij zien komen over de ScancoveryTrail 2011. Tijdens dit evenement rijden 40 auto’s een rit van ongeveer 7500 km richting Noordpool en weer terug. Het leuke is van deze rit dat er ook een Dacia Duster in 4×2 uitvoering meerijdt.

Na een vermoeiende 1e etappe naar de plaats Mikkeli in Finland, is er koers gezet naar Muonio, hoog in het noorden van Finland. Bij aankomst hier in het hotel  ( Olos Hotel, oloshotellintie 25, 99300, Muonio) werden de deelnemers verrast met een mooie laser-lichtshow.

Het hotel:

Vanuit hier zijn er dan diverse ritten geweest. En aangezien er ook plezier mag zijn, zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals:

  • sneeuwscooteren;

  • een bezoek aan snowvillage (een complex geheel gemaakt van sneeuw en ijs), inclusief een hotel,restaurant, diverse activiteiten worden er georganiseerd, zelfs trouwen is er mogelijk.

  • een tocht met husky-honden

Zo langzaam aan wordt het weer tijd voor de rit richting huis. Dit zal ook een tocht van zo’n 2400 km worden. Tot nu toe heeft de Duster alles goed doorstaan, althans ik heb geen andere berichten daaromtrent gezien. Vanavond nog heeft de Duster een uitstapje gemaakt naar Muonio, gestart om 20:42 en weer terug om 21:00.

( de deelnemers zijn hier LIVE te volgen via het track&trace systeem)

Foto’s  gemaakt door team 23 J4F: Klik hier voor de fotopagina.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s