Sandero Pickup?

sandero-pickupDacia is enorm gegroeid de laatste jaren waaruit blijkt dat het merk in trek is bij steeds meer mensen. Daarom zijn er een aantal nieuwe projekten opgestart. De Dacia wordt onder de Renault merknaam verkocht in Brazilie en volgens de media aldaar zal het
leveringsprogramma daar worden uitgebreid.

Een algemeen bekend feit is dat Brazilianen gek zijn op Pickups, dus zou het logisch zijn dat de verkoop ervan verder gestimuleerd wordt. Echter, er bestaat al een pickup van Renault/Dacia, namelijk onder de Logan serie. Er wordt nu gekeken naar de levensvatbaarheid van een pickup onder de Sandero-naam, althans volgens de media daar in Brazilie.

Er gaan ook geruchten dat de Sandero in Brazile technische wijzigingen zal ondergaan. Als de Sandero inderdaad als pickup geleverd gaat worden, dan is er een kans dat daarvoor de Stepway wordt gebruikt om er meteen een meer avontuurlijk model van te maken. Deze zou voorzien kunnen worden van een 2.0-16V met rond de 140PK. Ook een automatische transmissie is daarmee mogelijk.

Een dergelijk model zal zeer waarschijnlijk niet naar Europa komen, aangezien de emissie-normen hier behoorlijk aangescherpt zijn. Dacia staat nu eenmaal (nog) niet bekend om de meest “groene” fabrikant.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s