Bumperbescherming

laadruimte-bescherming-duster

laadruimte-bescherming-duster

(tip: Johan)

Bij het beladen en uitladen van een auto is het al snel mogelijk dat er krassen ontstaan op de achterbumper. Tegenwoordig zijn die (meestal) gelakt dus reparatie is prijzig.

Voor de Duster is daarvoor nu een oplossing in de handel verkrijgbaar. Deze biedt niet alleen bescherming voor de achterbumper, maar ook de laadruimte wordt beschermd. Doordat zowel de zijkanten alsook de zijde bij de achterbank voorzien zijn van een 25 cm hoge opstaande rand wordt de kans op krassen maken wel erg klein.

Een extra voordeel ontstaat wanneer de bumper bijvoorbeeld vuil is. Tijdens het beladen /uitladen kun je al snel tegen de vervuilde bumper aankomen. Weliswaar heb je dan de bumper op die plek weer schoon maar je kleding ziet er toch anders uit dan dat je bedacht had.

Dit produkt is gevonden op www.ebay.nl  alwaar het aangeboden wordt voor 85 euro exclusief eventuele verzendingskosten. Tsja, als dit produkt ook maar één kras voorkomt, dan het je het al terug verdiend.

als je het objectnummer ( 380262620714 ) opgeeft in het zoekvenster bij Ebay dan komt het produkt al snel te voorschijn.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s