Nieuwe brochures

Voorzijde van brochureZoals de meesten wel weten, heeft deze site ook een afdeling met brochures uit diverse landen. Deze maand ben ik daar weer druk mee in de weer geweest. Met als resultaat dat er nu bijna 400 brochures en prijslijsten uit 28 landen! te downloaden zijn.

Verschillende landen hanteren verschillende prijzen. Maar ook uitrustingniveau’s kleuren en optiepakketten kunnen verschillen met datgene wat hier in Nederland geleverd wordt.

Een voorbeeld: in Finland wordt de Sandero ook verkocht. Maar alleen maar met de 1,6 16V HIFLEX motor die 105 PK levert! Een 1,2L (of zoals hier voorheen de 1.4) staat daar niet in de lijst, terwijl de 1,6 16V hier niet in de lijst staat.

Ook de MCV wordt daar alleen maar met de 1.6 16V HIFLEX motor verkocht. de 1,6 MPI staat daar niet in de lijst. En de Duster is daar in benzine-uitvoering weer niet leverbaar als 4×2.

Wie dat wil kan z’n hart ophalen aan de vele brochures. Als je met de rechtermuisknop op een link naar een brochure klikt kun je deze ook downloaden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s