Dacia Duster NOREV

duster norev grootSchaalmodellen van Dacia worden door verschillende fabrikanten gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld ELIGOR als leverancier van de kleine Dacia’s. Maar ook NOREV maakt schaalmodellen.

Zo heb ik hier een schaalmodel van de Sandero, gemaakt door ELIGOR, een MCV gemaakt door NOREV en een Duster gemaakt door SOLIDO.

Vrij recent ben ik een weekje naar Frankrijk geweest om even “uit te waaien”. Omdat we maar een korte periode konden gaan hebben we de heen weg in 1 keer gereden (1200 km).  We zijn zoals meestal het geval is bij Souillac de A20 afgegaan voor de laatste kilometers. Het was zaterdagmiddag en we konden nog mooi even naar de supermarkt voor de nodige boodschappen. Vanwege het mooie weer bleef ik lekker buiten; vrouw en kind gingen de boodschappen halen. Het duurde echter niet lang of mijn zoon kwam naar buiten rennen met de mededeling: “er hangen hier Dacia’s in de schappen”.

Dus ik ook naar binnen. En warempel, bij de speelgoedafdeling hingen 2 Dacia’s (op schaal uiteraard). Gelijk maar besloten om ze beiden mee te nemen. Voor de prijs hoefde ik ze niet te laten hangen: 1,99 euro per stuk…

Het betrof hier een schaalmodel van de Duster in “ijs”-uitvoering:

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s