Sandero met automaat

automaat close upEergisteren kon je hier lezen over de benzinemoteren met Turbo en Automaat; nu zijn er ook foto’s die laten zien dat de automaat al in produktie is.

Al een hele tijd circuleren er gebruikershandleidingen van Dacia’s, ook hier in Nederland, waarin zelfs geheel omschreven staat hoe je met een automatische versnellingsbak moet omgaan. (bij MCV en Sandero: op pagina 2.14 van de handleiding).

De foto is van de Sandero. Op de achterklep staat aan de rechterzijde in niet mis te verstane belettering: AUTOMATIC.

renault sandero met automaat

automaat hendel sanderoVoorlopig zal deze alleen leverbaar worden in de Zuid-Amerikaanse landen waar de Sandero onder de Renault merknaam te koop is. Deze Sandero is echter voorzien van de 4-traps sequentiële automaat, dezelfde die ook in de Scenic dienst doet. Wil men die automaat rijden dan zitten ze daar vast aan de 1.6 Hiflexmotor in de Privilege-uitrusting.

Vooralsnog is het niet zeker dat deze hier naar toe komt. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat zowel Dacia als Renault hier naast elkaar geleverd worden; zelfs vanuit dezelfde showroom. In die Zuid-Amerikaanse landen kent men echter alleen de Renault zodat Dacia niet in de vijver vist van Renault. Om deze reden kunnen de auto’s daar wat luxer gepositionneerd worden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Renault Sandero en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s