Logan wordt Verito

renault-logan-rebadge-as-logan-veritoDe logan werd tot nu toe ook in India geproduceerd. Het contract dan Mahindra en Mahindra echter hebben om de Logan te bouwen is opengebroken. De Logan zal er nog wel worden gebouwd, echter zal het een make-over krijgen. De laastst 2 jaar daalden de verkoop van de Logan Sedan flink. Een deel hiervan vloeide voort uit de hoge aanschafprijs ten opzichte van concurrerende merken in het land.

Volgens een officiele mededeling zal het model worden afgestoft, en worden voorzien van een eigen identiteit. Het zal de naam Verito meekrijgen en op de grille zal het logo van Mahindra prijken. Tot nu toe werd de Logan Sedan in India exclusief onder de Renault merknaam verkocht. Ook na de visuele aanpassingen zal de afkomst nog steeds te zien zijn.

Tijdens de voorbereiding van het wijzigen van de Logan, zal Mahindra nog een andere versie ontwikkelen. Dit zal een hatchback-achtige versie van de Logan zijn. Oftewel: een Logan zonder kont. Dit model zal korter dan vier meter worden. De aziatische fabrikant verwacht dat dit de verkoop flink zal doen stijgen omdat de markt vraagt om dergelijke auto’s. Vermoedelijk zal dit model eind van dit jaar het licht gaan zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s