Gespot: een Logan Pickup

pickup-van-gert-appeldoorn-in-oranje-gewrappedDacia levert niet alleen de Sandero, de Logan MCV en de Duster. Ook een Pickup behoort tot de mogelijkheden. Maar een Pickup, van welk merk ook, behoort niet echt tot het alledaagse straatbeeld in nederland. De verkoop van de Dacia pickup loopt dan ook niet erg hard.

Toch zijn er gelukkig wel bedrijven die deze variant aanschaffen. Dit kan voor uiteenlopende doeleinden zijn. De Pickup is voorwielaangedreven en leverbaar met naar keuze een 1.6 MPI benzinemotor met 85 PK of een 1.5 dCi dieselmotor met 75 PK.

De netto catalogusprijs (interessant voor bedrijven) bedraagt 7.890,-. Particulier (inclusief BTW en BPM) kost de Pickup 11.055,75,-

De pickup hier in het artikel is van het bedrijf Gert Appeldoorn. De auto is geheel gewrapt in de bedrijfskleur. Dit heeft een groot voordeel: Bij verkoop kun je de stickers verwijderen en je hebt weer een auto in een “verkoopbare” kleur. Niet veel bedrijven of mensen zullen immers kiezen voor een dergelijk opvallende kleur. Voor Gert Appeldoorn is dit echter een belangrijke kleur. Het bedrijf is namelijk veelal te vinden bij wegwerkzaamheden. Het kan zelfs van levensbelang zijn dat er van de kleur een waarschuwing uitgaat.

De Logan Pickup is echter uit te voeren in diverse variaties. Zo is er bijvoorbeeld de versie met een kantelbare laadbak; ook wel de Pickup Benne genoemd. Het betreft hier een module die in de laadruimte van de Pickup wordt geplaatst. Na montage heb je een soort “kiepbak”.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de laadruimte dicht te maken met een (verwijderbare) kap. Er is ook nog een gesloten versie die als kap de laadruimte van de Pickup kan afdekken. En dan is er nog een variant: namelijk de gesloten versie maar dan wel verhoogd. 

Tenslotte is er door middel van een beetje (of een beetje méér) ook een leuk modelletje van te maken voor de sportievelingen onder ons.

Een overzicht van de diverse uitvoeringen met foto’s staat hier op de site.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Pickup en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s