Sandero gecrasht

gloednieuwe-dacia-sandero-gecrasht-01Afgelopen week parkeerde ik de bus van de zaak bij een klant voor het oplossen van een storing. Tot mijn verbazing zag ik een Sandero staan waarvan, op zijn zachtst gezegd, de vorm was gewijzigd. De huidige eigenaar bleek een opkoper te zijn. Deze was op dat moment bezig om een aantal Renault Koleos-sen op een trailer te laden. Overigens waren dit allemaal uitvoeringen met het stuur aan de verkeerde kant.

De opkoper kon (of wou) niet vertellen wat er met de Sandero gebeurd was. Uiteraard heb ik de auto eens van dichterbij bekeken. Het bleek te gaan om een gloednieuwe auto. Er waren nog geen gaten geboord om kentekenplaten te monteren. Dat betekend dat er bijvoorbeeld iets misgegaan kan zijn bij een proefrit; kentekenplaten van de garage worden immers vaak met plakband gemonteerd.

Een andere mogelijkheid is dat er bij het vervoer iets fout gegaan is. Deze mogelijkheid leek mij eerder het geval. De airbags zijn namelijk niet geactiveerd. De “rokersset” zat nog keurig op zijn plek. Handleiding lag nog in het dashboardkastje; deze was overigens wel wat verwrongen en opengesprongen. En natuurlijk lag er behoorlijk wat water en glasscherven in de auto…….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Sandero, Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Sandero gecrasht

  1. Daciafreak zegt:

    Zoals ik het kan inschatten, heeft de Sandero op een car transporter gestaan terwijl deze onder een iets te laag viaduct is gereden, oftewel een te hoog beladen car transporter met een Sandero er boven op.
    Maar wat er ook is gebeurd, het blijft wel zonde van de Sandero.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s