Brochures

renault-stepwayZo, de afgelopen dagen is er even stevig verder gewerkt aan de website. Bovenaan de website staan twee tabbladen; “wallpapers” en “Brochures“. Beiden zijn bijgewerkt maar de nadruk lag vooral op het tabblad “brochures”. Zoals jullie wel weten wordt Dacia in veel landen verkocht. Soms ook onder andere merknamen. Zo worden ze ook als Nissan, Renault en zelfs als Mahindra verkocht.

Met zeer grote regelmaat krijg ik van bezoekers mailtjes met brochures als bijlagen of links naar brochures die hier nog niet op de site staan. Deze heb ik een tijdje verzameld en dit weekend had ik de mogelijkheid om ze aan te vullen.

Er stonden al 480 brochures en prijslijsten uit 29 landen hier op de site; met de grote update van dit weekend zijn dat er maar liefst 674 brochures en prijslijsten geworden, uit 40 landen!

Aan de hand van dit soort brochures kun je mooi de diverse verschillen zien tussen de versies die wereldwijd verkocht worden. Ook is de prijs-ontwikkeling bij te houden. Leg je de diverse brochures naast elkaar dan zie je ook dat een optioneel te bestellen item grote verschillen in prijs kan hebben.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s