De slimme ondernemer

cartechnics-velpIn de catagorie “De slimme Ondernemer” is vandaag een bedrijf te gast dat haar werkzaamheden uitvoert mede dankzij Dacia. In dit geval een Dacia Logan VAN.

Als ondernemer probeer je natuurlijk de kosten binnen de perken te houden. Één van deze mogelijkheden is een bewuste keuze voor het vervoer dat je gebruikt. Zodra je voor een bedrijfswagen gaat shoppen zijn er veel mogelijkheden. Heb je ruimte nodig dan kom je bij de bestelbus of combi uit. Een bestelbus heeft nog een behoorlijk prijskaartje (ondanks het feit dat je als ondernemer geen BTW en BPM betaalt). Een combi is vaak toch te klein.

Een Dacia Logan VAN is dan DE uitkomst! met 3 jaar garantie (of 100.000 km) loop je hiermee weinig tot geen risico. De VAN kost netto “maar” 8.090,- voor de benzine uitvoering en 9.490,- voor de dieseluitvoering.  ( ter vergelijk: een standaard VW Caddy kost netto 12.450,- en is daarmee maar liefst bijna 3.000,- duurder!)

Het bedrijf in dit artikel is www.cartechnics.nl.  Dit bedrijf verzorgt de inbouw van allerlei apparatuur in uw auto, desgewenst op locatie.

Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld:

  • Cruise-control
  • Parkeersensoren
  • In-car Entertainment
  • Navigatiesystemen
  • Signalering en ledverlichting
  • Carkits en PDA
  • Boardcomputers
  • Bewakings- en volgsystemen
  • Camerasystemen

Een Dacia Logan VAN is dan een verantwoorde keuze om mee rond te rijden. Goedkoop in aanschaf en in onderhoud. Voldoende ruimte om allerhande materiaal mee te nemen.

Het bedrijf is gevestigd in Velp (Gld) aan de Florijnweg 13-15. Het bedrijf heeft een behoorlijke lijst van bedrijven waaraan ze diensten geleverd hebben. Uit de website blijkt dat er voornamelijk voor bedrijven wordt gewerkt; ik heb geen specifieke vermelding gevonden dat ook de particulier hier terecht kan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in de slimme ondernemer en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s