Dacia Lodgy VAN in produktie

Niet alleen de Lodgy in personen-uitvoering is volop in produktie, ook de VAN-uitvoering wordt hard aan gewerkt. Hoewel hier officieel nog geen info over gemeld is kan http://www.daciamodellen.nl als eerste hiervan een afbeelding tonen!

Dacia Lodgy VAN in pre-produktie

Op de eerste afbeelding is de VAN-uitvoering helaas niet helemaal te zien. we kunnen dus nog niet hieruit afleiden of het een versie betreft met schuifdeur aan rechterzijde en/of achterklep of 2 deuren aan de achterzijde.

De witte versie op de achtergrond  is een Lodgy VAN in produktie. Vermoedelijk gaat het hier nog om pre-produktiemodellen aangezien ze niet op de lopende band staan. Duidelijk te zien is het verhoogde dak; dit lijkt zo’n 15 cm te zijn. De zijkant van de auto is glad; dit is natuurlijk perfect voor belettering en/of reclame-uitingen. Zo op het oog lijkt deze versie niet kleiner te zijn dan de standaard Lodgy; de afstand tussen de deur en de wielkast achter biedt namelijk nog voldoende ruimte voor een deur.

Op de voorgrond in de rechterhoek is de verhoging van de vloer goed te zien. Ook de grijs-kentekenversie krijgt een dashboard met 2-din radio; dit lijkt de standaard te worden. Ook andere modellen van de Dacia-serie hebben we (onder de Renault-merknaam) al gefacelift gezien met een gewijzigd dashboard met plaats voor een 2din systeem.

Het is dus heel goed mogelijk dat deze gesloten uitvoering ook te zien zal zijn op de Autosalon in geneve; Of men houdt dit nieuws nog “geheim” tot de autoshow in parijs later dit jaar.

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Lodgy VAN en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s