Dacia Cherry Club, een daverend succes?

Sinds begin van dit jaar kent men in België de Dacia Cherry Club. Deze probeert om haar leden te verwennen met onder andere:

 • Wedstrijden
 • Nieuwsbrieven
 • Kortingen
 • Exclusieve aanbiedingen
 • uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer.

In België is het onmogelijke gebeurd als de tekst van de eerste nieuwsbrief klopt:

daciacherryclub-succesVolgens bovenstaande afbeelding (afkomstig uit de eerste nieuwsbrief) is de Dacia Cherry Club er in geslaagd om in ruim een maand tijd meer dan 12.000 leden te werven. Dit is wel erg succesvol!

Wie zich vanuit Nederland probeert aan te melden komt bedrogen uit; aanmelding is alleen mogelijk voor mensen uit België.

Maar wat het meest opvalt is dat men bij de aanmelding het chassis-nummer van de Dacia op moet geven. Dat zou betekenen dat ruim 12.000 echte Dacia-rijders zich hebben opgegeven als lid, sinds de oprichting in januari.

De Dacia Cherry Club lijkt een onderdeel te zijn van http://www.dacia.be . De inhoud van de nieuwsbrief geeft bijvoorbeeld de volgende informatie:

 • Actualiteit > korte informatie over de nieuwe Lodgy ( Lodgy is voorbestemd om de referentiebij uitstek te worden op de markt in termen van prijs-comfort-kwaliteit. Aan al deze voordelen voegt Dacia nog eens 3 jaar garantie toe. En alles in een design fashion jasje. Gezinnen zullen rillen van plezier: Eindelijk een toegankelijke monospace! Je moet Dacia heten om op zo’n gewiekst idee te komen).
 • Goede Ideen > reclame voor IXTAR GLASCOAT. Een middel om de lak en ruiten te beschermen. IXTAR is het eigen merk van Renault. Ook een motorbehandeling wordt aangeraden.
 •  Voordelen > gratis DVD-speler als je dakdragers EN een dakkoffer aanschaft bij Dacia. Op trekhaken wordt 10% korting gegeven aan leden van de club.
 • Wedstrijd > op dit moment worden er 3 gratis onderhoudsbeurten verloot onder de lezers van de nieuwsbrief. (aangezien de nieuwsbrief digitaal is betekent dat dat ruim 12.000 automatisch meedoen aan deze verloting).

Maar ondanks dat hier toch wel een (behoorlijk) commercieel tintje aanzit is dit wel een leuk initiatief. De Dacia Cherry Club… hier horen we ongetwijfeld meer van.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dacia Cherry Club, een daverend succes?

 1. jean marie zegt:

  Ik weet dat ik eens aan iemand de vraag gesteld heb over een probleem met een Dacia Sandero Stepway over stilvallen neigingen maar ik weet niet meer aan wie. Heb ik reeds de voorlopige oplossing doorgestuurd ? De auto is terug de garage ingegaan en naar nog een aantal metingen gedaan te hebben, stelde Renault voor om de computer te resetten of te upgraden. Ik moet zeggen tot nu toe en zeker hout vast houden is de auto niet meer stilgevallen. Laten we nu hopen dat het zo blijft natuurlijk. Zo hebben ze ooit ook een probleempje bij mijn dochter hare Stepway opgelost. Dus is een reset of upgrade van de software van de computer van de auto soms de eenvoudigste en goedkoopste oplossing. Mocht je de vorige email nog hebben dan kun je beide misschien op de site zetten. Laat je me iets weten en ook waar ik het kan terugvinden. Bedankt voor jullie medewerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s