Dashboard varianten van de Lodgy

We hebben de officiele brochure van de Nederlandse Lodgy nog niet dus we moeten het nog eventjes doen met de Franse variant. Dacia FR heeft namelijk de brochure al online staan.Volgens de Franse Brochure wordt de Lodgy straks weer in vier varianten geleverd:

  1. Lodgy (basis-versie)
  2. Ambiance
  3. Lauréate
  4. Prestige

Vermoedelijk zullen hier in NL de eerste drie varianten op de markt komen. Elke versie heeft haar eigen dashboard. Ook het interieur veranderd deels mee.

Lodgy in basis-versie:

hier is geen chroomrandje te bekennen; er is geen radio gemonteerd maar er zijn daarvoor in de plaats 2 opbergvakken; electrisch bedienbare ramen zijn ook ver te zoeken. Het opbergvak op het dashboard is niet voorzien van een afdekklep.

Dacia Lodgy dashboard lodgy-uitvoering

Lodgy in Ambiance-versie:

De eerste chroom-tinten komen tevoorschijn. Het middenpaneel en de luchtroosters zijn hiermee voorzien, maar wel in mat-chroom-uitvoering. vanaf deze versie hebben de armsteunen ook een andere kleur en zijn electrische ramen mogelijk.

Dacia Lodgy dashboard ambiance-uitvoering

Lodgy in Lauréate-versie:

Vanaf de Lauréate-versie heeft het opbergvak een afdekklep. De handgrepen en de versnellingspook zijn voorzien van chroom. maar nu in glanzend chroom. Het middenpaneel is nu voorzien van een luxe glanslak.

Dacia Lodgy dashboard laureate-uitvoering

Lodgy in Prestige-versie:

De prestige versie is in Frankrijk standaard voorzien van het MEDIA-NAV audio-systeem.Ook een aantal leer-accenten zijn aangebracht.

Dacia Lodgy dashboard prestige-uitvoering

Bovenstaande gegevens gelden zoals gezegd voor Frankrijk. Bijvoorbeeld het ESP-veiligheids-systeem is in Frankrijk op alle variainten optioneel te bestellen, hier zal minimaal de Lauréate ermee uitgerust zijn.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Lodgy en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s