Elia Dacia Duster bij Tuning World bodensee 2012

dacia_duster_tuningHelaas moet er gewerkt worden en kun je niet overal bij zijn. Maar een Tuningbeurs die in 10 jaar is uitgegroeid tot een van de belangrijkste van Europa heeft wel het een en ander te bieden.

Van 28 april t/m 1 mei is deze beurs weer georganiseerd in de Messe Friedrichshafen langs het Bodenmeer (Bodensee in het Duits). Voor 13 euro (11 euro in voorverkoop) kunnen de bezoekers in bijna 100.000 vierkante meter expositieruimte ronddwalen; de Tuning World Bodensee ontvangt ongeveer 250 exposanten en 1000 voertuigen, waaronder autofabrikanten, tuningbedrijven en tuningclubs.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het op deze tuningbeurs. Elia Tuning was ook van de partij. Dit bedrijf kennen we al van getunede Dacia’s. En ook hier was een aangepaste Dacia Duster te vinden. In vergelijking met vele andere auto’s was deze tuning door Elia wel erg braaf. Sommige auto’s zijn zelfs niet eens meer herkenbaar; de wijzigingen zijn zover doorgevoerd dat het originele ontwerp er niet meer in te zien is.

Met onderstaande foto’s is te zien dat Elia dit niet te ver heeft doorgevoerd. De auto zelf is geheel ingepakt in oranje folie (Oranje Boven?), de achterlichten zijn (uiteraard) vervangen door de LED-versie. Grote velgen in glanzend zwart, sidebars in zwart, en vele andere accenten die zwart gemaakt zijn. Zelfs het dak is glanzend zwart ingepakt. Dit zijn zaken die redelijk eenvoudig ongedaan gemaakt kunnen worden. Er zijn echter ook auto’s bij die voor een bedrag aangepast zijn dat hoger ligt dan de aanschafprijs van de auto; en dan hebben we het nog niet eens over de goedkoopste auto’s….

tuning-world-bodensee-2012-dacia-duster-01

tuning-world-bodensee-2012-dacia-duster-02

En dan even een extreem voorbeeld van tuning (helaas geen Dacia):

Tuning kan extreme vormen aannemen

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in dacia suv, Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s