Autovisie zoekt de Dacia Lodgy op in Marokko

dacia-lodgy-en-werner-budding-in-marokkoDe Dacia Lodgy wordt voorlopig eerst gefabriceerd met de 1.6 MPI 85 en de dieselversies van 90PK en 110PK. De produktie van de TCe115 begint op een later tijdstip en dit is dan ook de reden dat de Lodgy pas later naar Nederland komt. Vanwege de hoge CO2-bedragen hier is de gewone 1.6 MPI 85 voor Nederland te vervuilend.

En als de auto nog niet naar nederland komt, dan gaan de journalisten naar de geboorteplaats van de auto. In dit geval dus Marokko. Werner Budding, een bekend presentator en autojournalist, gaat met de Lodgy rijden en steekt zijn mening over dit model niet onder stoelen of banken.

Met uitspraken als: “prima bouwkwaliteit” en “heel veel ruimte” en “hij gaat niet stuk; dat is dan wel het grote voordeel van een auto zoals dit” is hij positief over de auto.

Een uitgesproken mening heeft hij wel over het uiterlijk van de Lodgy: “een no-nonsens uiterlijk, want loop er een keer om heen, ga er naar zoeken, je vind absoluut niets fraais”.

Bekijk het filmpje maar eens onder de volgende link:

Werner budding test de dacia Lodgy in marokko

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Lodgy, Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Autovisie zoekt de Dacia Lodgy op in Marokko

  1. Nick zegt:

    Toch fijn te zien dat hij de auto niet helemaal afbrandt! Had namelijk ook nog zo kunnen zijn al is dat wel erg makkelijk. Wat ik wel raar vindt is dat ze steeds zeggen dat de lodgy van buiten niet zo fraai is. Is een Volkswagen Touran of Renault espace dan zoveel mooier?? Die zijn ook niet bepaald ontworpen om de buurman mee te imponeren lijkt mij. Je betaalt alleen duizenden euro’s meer voor het merk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s