Het programma van de Dacia Fandag 2012 is bekend gemaakt

Ingang Dacia Fandag 2012De afgelopen jaren hebben we ons steeds mogen verheugen op een Dacia Fandag. Destijds in 2007 is dit begonnen met enkele auto’s, in enkele jaren is dit uitgegroeid tot een evenement waar honderden Dacia’s of afkomen (inclusief eigenaren natuurlijk).

De locatie dit jaar verschilt van vorig jaar. Dit jaar worden we verwacht op het grootste Catamaranstrand van Europa, in Almere. Gelukkig is er rekening mee gehouden dat we niet allemaal met een Duster komen. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid bij het strand.

Datum Dacia Dag 2012 : 3 juni 2012

Attentie:
Wie wil deelnemen aan deze Fandag dient zich in te schrijven, zonder inschrijving zal er geen toegang tot het terrein worden verleend!

Inschrijven kan via http://www.dacia.nl/ontdek-dacia/evenementen/dacia-dag-2012/inschrijfformulier.jsp

Leuk detail: deze Dacia Fandag is precies 5 jaar na de éérste meeting die in Doorn werd georganiseerd, ook op 3 juni!

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 10:00 – 10:30 uur : ontvangst
 • 11:30 uur : Onthulling van de Lodgy, de nieuwe MPV
 • vanaf 12:00 uur : Lekkere lunch met broodjes, snacks en drankjes
 • 12:00 – 13:30 uur : Optredens van diverse artiesten met de 100% NL Formido Zomertour
 • 13:30 uur : Bekendmaking van de “Beste Dacia Rijder 2012”
 • 14:00 uur : Einde officiële programma

Dit jaar wordt dus niet de “Mooiste Dacia” gekozen zoals eerder het geval was. In plaats daarvan is er het offroad-rijden en een slalom-parcours. Ook voor de kinderen zijn er weer leuke activiteiten georganiseerd.

de-nieuwe-dacia-lodgy-mpvDe nieuwe MPV van Dacia, de Lodgy,  is binnenkort in de showroom te bewonderen. Wie hem echter al eerder wil zien is natuurlijk meer dan welkom want deze wordt hier namelijk onthult!

Zelf ben ik al vooruit gesneld naar het mooie Geneve om uitgebreid de Lodgy te gaan bekijken tijdens de onthulling op de Autosalon.

Dit onthullen wordt een soort traditie bij Dacia. Op voorgaande meetings is de Duster namelijk ook getoond, de Sandero en de Stepway mochten dit genoegen ook smaken.

Routebeschrijving:

(klik op onderstaand kaartje om deze te vergroten)

plattegrond-dacia-dag-2012Auto:

Op de A6 tussen Amsterdam en Almere neem je afrit 2 `Almere Poort/Almeerderzand`. Onderaan de afslag ga je rechtsaf en volg je de bordjes Marina Muiderzand. (Let op: niet de Muiderzandweg inslaan). Bordjes Marina Muiderzand blijven volgen. Waar de weg naar links buigt, ook links aanhouden. Rij door het bos en ga dan bij het grote bord met Beachclub & Catamaranzeilschool Sail-Today op de dijk rechtsaf. Je vindt ons midden op het catamaranstrand.

Navigatiesysteem/TomTom: Je kunt het beste Marinaweg, postcode 1361 AA, Almere intoetsen of geotagged geo:lat=52.345670 geo:lon=5.134134

Openbaar vervoer:

Ook belangstellenden die (nog) niet over een Dacia beschikken zijn bij deze uitgenodigd:

Neem de trein naar station Almere Muziekwijk. Daarvandaan rijdt bus 4 naar Poort. Stap uit bij halte ‘Toekomstig Station Poort’. Daarna is het nog ongeveer15 minuten lopen (neem de Marinaweg, richting Marina Muiderzand). Je kunt ook een taxi nemen vanaf dit station (bijvoorbeeld Taxibedrijf Salders 036 5339999), of je fiets meenemen in de trein. Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten fietsen naar Marina Muiderzand. Vanuit Amsterdam: bus 322 naar Almere Stad rijdt vanaf het Amstelstation. Stap uit bij de halte ‘Toekomstig Station Poort’. Is precies een half uurtje in de bus. Daarna is het nog ongeveer 15 minuten lopen (neem de Marinaweg, richting Marina Muiderzand).

Wie graag meer wil zien van de voorgaande Dacia Fandagen kan de volgende links aanklikken:

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Autoshows, Mededelingen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Het programma van de Dacia Fandag 2012 is bekend gemaakt

 1. Joost zegt:

  Attentie:
  Inschrijven is verplicht, en zonder inschrijving zal er geen toegang tot het terrein worden verleend! Inschrijven kan via http://www.dacia.nl/ontdek-dacia/evenementen/dacia-dag-2012/inschrijfformulier.jsp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s