Dealerbedrijf Munsterhuis gaat verhuizen

840_4_NL_autobedrijf_munsterhuisDe firma Munsterhuis gaat haar Dacia- en Renault-vestiging verhuizen naar een andere locatie. Het huidige pand aan de Vosboerweg in Hengelo (Ov) voldoet niet helemaal meer aan de huidige tijd en bedrijfsmatig is het natuurlijk een voordeel om de vestigingen binnen een plaats samen te voegen.

Munsterhuis is niet alleen bekend van het merk Dacia, ook andere merken vinden hun weg naar de consument via de showroom(s) van dit dealerbedrijf.

Eigenlijk is Dacia een beetje een buitenbeentje naast deze andere merken: Jaguar, Masarati, Ferrari, Chrysler, Alfa Romeo, Jeep en Lancia.

Per 16 juni 2012 gaat de vestiging aan de Vosboerweg haar intrek nemen in het moderne pand aan de Goudstraat, eveneens in Hengelo. Wel wordt er op korte afstand van de Vosboerweg een Multifunctioneel Servicepoint geopend, namelijk aan de wegtersweg 34. Op deze wijze kan men service bieden op twee uitstekend bereikbare locaties in Hengelo.

Bij een dergelijke verhuizing hoort ook een Open Huis. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni gaat Munsterhuis een feestelijk tintje geven aan de showroom inclusief hapje, drankje en ook een rondleiding is mogelijk.

Adres gegevens van de nieuwe locatie:

Munsterhuis Hengelo, Goudstraat 31-49, 7554 NG Hengelo.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s