Tijd voor vakantie

vakantieHet is weer zover; de grote vakantie is weer aangebroken. Tijd voor het gezin dus. We gaan uiteraard weer op pad met de Dacia. Dit jaar is de verwachting dat we de 4000 km wel zullen gaan halen. Gelukkig is dat geen straf in de Dacia ; nu na ruim 5 jaar zitten de stoelen nog steeds goed en stappen we uitgerust uit, ook na een rit van honderden kilometers.

Er staan een aantal artikelen klaar; deze worden automatisch geplaatst. Ik heb maar beperkt toegang tot de email-box; die moderne apparatuur zoals Iphone en dergelijke met een prijzig abbonement (zeker als je internettoegang hebt in het buitenland) daar beschik ik niet over. Wel kan ik bij de plaatselijke VVV af en toe even achter de PC duiken.

Derhalve bestaat de kans dat email niet direct beantwoord worden. En net als vlak voor elke vakantie moet ik helaas de registratiemogelijkheid uitschakelen vanwege het nog steeds toenemende aantal spammers (het aantal spammers lijkt wel te stijgen naarmate er meer werkloosheid is). Direct na mijn vakantie zal ik de mogelijkheid tot registratie weer inschakelen.

Rest mij een ieder die op vakantie gaat, of dit leest vanaf zijn of haar vakantie-adres, een heel prettige vakantie toe, rij veilig, houd em tussen de lijntjes en kom veilig terug.

Groetjes,

Richard

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tijd voor vakantie

 1. Ben zegt:

  Hoi Richard en gezin,

  Een hele fijne vakantie en gezond weer terug gewenst!

  Vanuit Den Helder met de hartelijke groeten,

  Ben

 2. Nick zegt:

  Richard, een hele fijne vakantie gewenst samen met het gezin! Ik zie uit naar de artikelen die geplaatst gaan worden vanaf mijn vakantieadres in Posterholt, Noord-Limburg!

  Groet, Nick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s