De vakantie zit er weer op

Zo, de vakantie zit er weer op. Dat waren in mijn geval 4 weken Zuid Frankrijk; de Dordogne om precies te zijn. Tijdens onze vankantie in de Dordogne hebben we ook een 4-daagse uitstap gemaakt naar de Pyreneëen waarbij we het bedevaartsoord Lourdes passeerden. Grappig was wel dat we tegemoet werden gereden door twee nonnen in een gris-platine MCV….

Daarnaast bleek er vlak naast de kerk in Lourdes een Sandero te staan die wel erg apart was gestickerd (zie foto’s onderaan dit artikel).

Het bleek niet meer te doen te zijn om alle Dacia’s op de foto te zetten die ik tegenkwam; dit in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ik heb het aantal Dacia’s niet meer kunnen tellen; uit alle hoeken en gaten kwamen ze tevoorschijn.

De Dusters heb ik het meest gezien; daarna de Sandero, dan de Logan sedan, dan de Logan MCV en dan de Stepway. De eerste Lodgy’s heb ik ook gezien en er zijn ook al foto’s van anderen die een Lodgy gezien hebben binnengekomen via de email.

Ik heb tijdens mijn vakantie bijna 4300 km gereden en heb toch best wel een aantal dealers gezien waar de Lodgy’s volop aanwezig waren. Op de terugweg vanuit de Pyreneëen ben ik zelfs gestopt bij een dealer en ben even binnengewandeld voor brochures en meteen gevraagd of ik foto’s mocht maken. Dat bleek geen probleem te zijn.

dacia-lodgy-in-franse-showroom-01  dacia-lodgy-in-franse-showroom-02  dacia-lodgy-in-franse-showroom-03  dacia-lodgy-in-franse-showroom-04

jaime-ma-dacia-op-mijn-mcv-02Leuk detail: de aanwezige Dacia’s daar in de showroom bleken te zijn voorzien van een mooie blauwe sticker  met het opschrift: “J’aime ma Dacia” oftewel ik houd van mijn Dacia. Deze stickers zijn uitgereikt bij de grote Dacia-meeting in Frankrijk. De nieuwe Lodgy’s waren daar natuurlijk niet geweest en dus lag het voor de hand dat de dealer deze stickers had liggen. Hoewel ik toch niet zo’n fan ben van allerlei stickers op mijn MCV heb ik de ontvangen sticker wel opgeplakt aangezien de tekst op de sticker mij wel aanspreekt. ( ter illustratie; als we een lange of lastige rit gehad hebben dan krijgt mijn MCV dan ook altijd een “schouderklopje”….)

Als je net als ik een zoon hebt die gek is op speelgoed dan kom je af en toe wel eens in een speelgoedwinkel, ook op vakantie. Tijdens het bekijken van het speelgoed bleken er ook modelauto’s van Dacia bij te zitten van het merk NOREV. Ik kon het niet laten en heb de winkel van alle model-autootjes van Dacia afgeholpen. Hierbij ging het om 4 brandweer-dusters en 2 ijs-dusters.

Overige foto’s:

dacia-sandero-in-lourdes-01  dacia-sandero-in-lourdes-02  dacia-sandero-in-lourdes-03  dacia-sandero-in-lourdes-04

dacia-sandero-in-lourdes-05  dacia-sandero-in-lourdes-06  dacia-sandero-in-lourdes-07  jaime=ma-dacia-op-mijn-mcv-01

mijn-dacia-logan-mcv-in cauteret-frankrijk-01  dacia-duster-brandweer-en-dacia-duster-ijsracer

Zo, rest me voor morgen de email na te kijken en te beantwoorden; tijdens mijn afwezigheid zijn er weer diverse aanvragen binnengekomen voor een digitale versie van de gebruikershandleiding van Duster, Sandero en MCV. als dit gedaan is kunnen we weer overgaan op de orde van de dag…..

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s