Dacia Lodgy met cadeau!

De Dacia LodgyVanaf heden kunnen we de Lodgy gaan bewonderen bij de dealers. Een auto met veel laadruimte en naar wens leverbaar in 5 persoons of 7 persoons uitvoering!

Traditiegetrouw (zullen we maar zeggen) zal er bij aanschaf van een nieuwe Dacia niet al te veel korting bedongen kunnen worden. Eigenlijk ook wel logisch. Dacia heeft zich de afgelopen jaren genoodzaakt gezien de netto prijzen te verlagen om de consumentenprijs schappelijk te houden. Er is natuurlijk wel een minimum voor de importeur daarom zijn de prijzen toch gestegen.

 Omdat in de ons omringende landen geen BPM-regel of CO2-taks van kracht is zoals hier, liggen de imkomsten per auto voor de importeur dus ook een stukje hoger. Dit resulteert in diverse aanbiedingen.

Één van de eerste aanbiedingen, eigen moet ik cadeau zeggen, komt bij Dacia Zwitserland vandaan:

Voor alle personen die een nieuwe Lodgy of MCV kopen krijgen namelijk gratis een set winterbanden met velgen!! Kijk, dat scheelt de prijsbewuste Daciarijder toch weer flink geld. Nu is het afwachten of hier in Nederland ook acties worden gehouden.

Van 8 tot en met 16 september hebben alle Dacia partners in Zwitserland een huisshow waarbij het mogelijk is om met de Lodgy te gaan proefrijden.

dacia-familiewonder

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dacia Lodgy, Mededelingen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s