Handleidingen

handleidingen“Onze” Dacia’s worden geleverd inclusief een nederlandstalige gebruikershandleiding. En zoals iedereen weet behoor je eigenlijk de handleiding geheel te lezen alvorens je het bijbehorend produkt gaat gebruiken. En of dat nu een DVD-speler of een automobiel is maakt niets uit.

Praktijk is echter anders. En zeker wat de handleiding van de auto betreft. Normaal gesproken ligt deze ergens in de auto. Sommige mensen gaan in de auto zitten lezen. Maar het kan ook heel goed voorkomen dat je eventjes iets wilt nakijken in de handleiding terwijl je bij je PC zit. De auto staat natuurlijk verderop geparkeerd en het is slecht weer. Of een ander heeft je auto eventjes mee.

Dan zou het maar wat handig zijn dat je de gebruikershandleiding in digitale versie op je PC hebt staan. Maar… De gebruikers-handleidingen van Dacia worden niet in digitale versie uitgegeven, wat nu?

Geen nood, ik heb de gebruikershandleidingen aangekocht bij de dealer om ze vervolgens deskundig losbladig te maken om te kunnen scannen. Er zit echter wel een addertje onder het gras. De nederlandse wet staat toe dat je een kopie maakt voor eigen gebruik. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om dit ook daadwerkelijk te doen. Wellicht is er de tijd niet voor, of heeft men niet de beschikking over een scanner. En met 172 pagina’s bij een kopieerservice aamkomen gaat ook niet echt werken.

Hier is wel een oplossing voor. Gebruik het tabblad “vragen?” bovenaan deze website om je eigen exemplaar te ontvangen. Vermeld je kenteken en model zodat deze gegevens op de digitale versie kunnen worden aangebracht. Hiermee behoort de digitale handleiding dan expliciet bij uw Dacia.

Beschikbare handleidingen:

handleiding-duster-350   handleiding-mcv-phase-1-350

handleiding-mcv-phase-2-350  handleiding-sandero-350

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s