Maxxis ScancoveryTrial 2012

ScancoveryTrial 2012De Maxxis ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De Maxxis ScanCoveryTrial, editie 2012, wordt gereden van Zaterdag 7 januari tot en met Zaterdag 14 januari 2012. De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celius. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt Maxxis ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met het unieke bolletje pijltje systeem. Kortom dit alles maakt de Maxxis ScanCoveryTrial uiterst uniek in zijn soort.

Omdat Maxxis ScanCoveryTrial nauwe banden onderhoudt met KWF Kankerbestrijding, doneert de organisatie maar liefst 10% van het inschrijfgeld aan dit goede doel. Volgens informatie van KWF Kankerbestrijding krijgt ruim één op de drie mensen in Nederland ooit kanker. Kanker raakt dus iedereen. Met z’n allen moeten we het uiterste doen om kanker nog beter te leren begrijpen en bestrijden. Door meer onderzoek kan zoveel mogelijk leed voorkomen worden bij patiënten en hun dierbaren.

Daarnaast kunnen de deelnemende equippes met sponsoring zelf ook geld bijeen brengen voor een goed doel. Dus naast een schitterende ervaring voor de deelnemers worden er met deze tour ook de goede doelen ondersteund.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s