Verhuizen

verhuizen_met_de_autoDe site is al weer een tijdje online en genereert behoorlijk veel dataverkeer. Zoveel zelfs dat de limiet (30Gb) van het hostingpakket nu 2 maanden achter elkaar overschreden is en ook nu in januari zitten we alweer op de grens. Deze overschrijdingen moeten extra betaald worden. Met het aanbieden van zoveel mogelijk brochures uit verschillende landen en al meer dan 400 Wallpapers op groot formaat was de opslagruimte ook niet meer toereikend. Het werd dus tijd om eens te gaan kijken naar een andere provider.

Dat viel nog wel tegen; er zijn een aantal zaken die belangrijker worden naarmate de site groeit en meer data genereert. Om een hostingpakket te nemen dat ook weer een hele tijd mee kan gaan is er nu gekozen voor een provider die een opslagruimte van 10 Gb en een dataverkeer van 100 Gb toestaat. Hiermee zal deze site voorlopig vooruit kunnen. Uiteraard zitten hier een stuk hogere kosten aan vast dan aan het huidige pakket, maar dat is niet anders.

De verhuizing is ondertussen in gang gezet; van zowel de database als ook de website is een backup gemaakt en deze is op de nieuwe webruimte ge-installeerd.

Voor de bezoekers blijft alles bij het oude. De domein-naam wordt verhuist dus als alles goed gaat zal er weinig downtime te bemerken zijn. Vermoedelijk zal de verhuizing eind deze week een feit zijn. De site zal gewoon via www.daciamodellen.nl te bereiken zijn; ook alle links naar foto’s en artikelen zouden moeten blijven werken. Mocht je een link tegenkomen die niet werkt of een foto die niet afgebeeld wordt (maar je ziet dus wel een rechthoek met een rood kruisje erin) laat dit dan even weten dat kan ik het corrigeren.

Het is helaas mogelijk dat de site even niet beschikbaar is, maar dat zal tot een minimum beperkt worden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Mededelingen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s